FotografieCluj.BlogSpot.RO

luni, 20 aprilie 2015

La concert impreuna cu baietii de la Toy Machines si... obiectivul fix de 35 mm


Duminică, 19 aprilie, prin amabilitatea vocalistului Andi Drăgușanul, am avut plăcerea de a participa la un concert al băieților de la Toy Machines, pe care l-au susținut în clubul clujean The Flying Circus (Str. Iuliu Maniu nr. 2).

O destinație preferată a rockerilor clujeni, The Flying Circus (sau, pe scurt, "în Flying", cum îl alintă fanii) nu s-a dezmințit nici în seara aceasta, oferindu-ne ocazia  de a asculta live niște tineri muzicieni cât se poate de promițători.

Și, spre deosebire de festivaluri, la care artiștii concertează pe o scenă aflată la cel puțin câteva zeci de metri de zona din care aceștia pot fi urmăriți, un concert de club îți oferă avantajul de a te afla acolo, aproape de muzicienii preferați.

Prin urmare, din punct de vedere fotografic, un concert de club presupune renunțarea la teleobiectivele mari și grele, în favoarea unor obiective mai mici, însă cât mai luminoase.

Am optat așadar pentru micuțul obiectiv fix Nikon 35 mm f/1,8 AF-S, care a făcut echipă bună cu D90-ul meu,  pentru a vă putea oferi imaginile pe care le puteți vedea în cele ce urmează.

aparate foto digitale
Dar mai bine să lăsăm imaginile să vorbească: