FotografieCluj.BlogSpot.RO

joi, 23 octombrie 2014

Mai putin de 10 ore pana la Black Friday PRO!


Cel mai dorit moment al anului pentru shopping-ul de echipamente foto, Black Friday, se apropie cu pași repezi: nu mai mult de o lună ne desparte de ziua marilor reduceri, când se vând aparate și accesorii cât în trei luni la un loc...

Black Friday-ul, organizat pe model american, a devenit deja un fenomen de masă și în România, pasionații de tehnologie strângând din timp bănuții și pregătindu-se să ia cu asalt server-ele distribuitorilor, pentru a-și plasa comenzile (stocurile oferite la prețuri promoționale, cu reduceri de până la 30-40%, fiind extrem de limitate, uneori de abia câteva bucăți).

Din fericire, aceia dintre noi care își doresc echipamente foto profesionale marca Nikon au parte de un avans la linia de start: Black Friday PRO, promoție în cadrul căreia vom putea achiziționa la cele mai bune prețuri obiective precum preferatul fotografilor de eveniment, Nikon 24-70 mm f/2,8 (7699 lei, prețul de listă), mult-râvnitul teleobiectiv profesional Nikon 70-200 mm f/2,8 (8999 lei, prețul uzual de vânzare), sau fisheye-ul Nikon 16 mm f/2,8 AF-D (3799 lei, prețul uzual), dar și aparatele de clasă profesională ale companiei.

La aceste valori, un discount de câteva zeci de procente înseamnă câteva sute bune de lei economisiți... astfel că merită să fim cu ochii pe promoția Black Friday Pro de pe site-ul F64 și să ne cumpărăm acum "jucăriile" mult-visate.

Iar dacă vi se pare că Black Friday Pro e doar pentru profesioniști și pentru cei dare de mână, nu trebuie să vă descurajați:  anul trecut, au fost prezente în ofertă și blitz-uri Nikon, acestea fiind, de altfel, cele mai convenabile echipamente aflate în promoție (un SB-700 putând fi cumpărat la 999 lei, față de 1399 lei, prețul uzual; acesta a fost prețul practicat și în timpul Black Friday-ului "mare", astfel încât, dacă vă doriți un astfel de accesoriu, merită să-l achiziționați din timp).

Black Friday Pro începe vineri, 24 octombrie, la orele 0:00... așa că, pe locuri, fiți gata, plasați comenzile ;).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.