FotografieCluj.BlogSpot.RO

duminică, 15 iunie 2014

Festivalul înghețatei - răcoare la început de vară, în inima Clujului

Zilele acestea, Piața Unirii din Cluj găzduiește un eveniment care vă va lăsa cu siguranță un gust dulce... și răcoros.

Fie că doriți să vă răsfățați copiii cu ceva bun, că doriți să petreceți un moment de tandrețe cu aleasa inimii voastre, sau pur și simplu să scăpați din banalitatea unei zile obișnuite, o plimbare la Festivalul Înghețatei 2014 vă va aduce negreșit zâmbetul (și un gust plăcut) pe buze.

De la tradiționalele înghețate la cornet, la înghețatele preambalate ale corporațiilor internaționale și până la specialități mai exotice, în Piața Unirii veți găsi cu siguranță ceva pe gustul vostru.

Ar fi însă probabil plictisitor doar să stai să lingi o înghețată fără să ai nimic de făcut... la acest lucru s-au gândit și organizatorii, care au instalat un carusel pentru copii și, în timp ce aceștia dau o tură pe căluți, părinții lor se pot distra pe muzică, admirând artiștii urcați pe scena amenajată pe latura vestică a pieței.

Distracția și voia-bună sunt așadar la ordinea zilei în Piața Unirii. Și, mai ales că e duminică, merită clar să dați o raită la Festivalul Înghețatei, ediția 2014 și să savurați ceva bun :).

Puteți vedea mai jos câteva poze, pe care le-am făcut în cursul după-mesei de sâmbătă, cu aparatul compact cu reglaje manuale Nikon P7100:









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.