FotografieCluj.BlogSpot.RO

vineri, 1 februarie 2013

Fotografie Cluj - acum si pe Gratuitor.ro, agregatorul resurselor gratuite din web-ul romanesc

Săptămâna aceasta, blogul de față a fost inclus în baza de date a Gratuitor.ro, un inovativ site, ce se dorește mai mult decât un director web, un veritabil agregator al resurselor gratuite din mediul online românesc.

Structurat pe o serie de 12 categorii, acoperind domenii variate, de la Software la Promoții, dar sprijinind și mediul ONG - prin secțiunea Donații - cât și educația, prin secțiunea Cursuri, Gratuitor.ro se dovedește o platformă practică, oferind într-un spațiu restrâns, ușor de parcurs, informații care ar necesita altfel un timp îndelungat petrecut pe motoarele de căutare.

Găsiți blogul Fotografie Cluj la secțiunea Cursuri de pe Gratuitor.ro, lucru ce este pe deplin în asentimentul meu, de a oferi informații, recenzii și sfaturi utile oricărui pasionat de fotografie.

Sper că, în cele 72 postări publicate de la inaugurarea blogului de față, la finele lui iunie 2012, și până acum, să vă fi satisfăcut așteptările, oferindu-vă nu doar recenzii și opinii calificate cu privire la echipamentele fotografice pe care le dețin sau le-am testat, ci și sfaturi practice, învățăminte pe care le puteți aplica direct în activitatea de fotograf.

Am încercat ilustrarea celor comentate cu fotografii din Cluj și, ori de câte ori a fost posibil, de la evenimente de interes pentru publicul clujean, la care am luat și eu parte, comentându-le apoi, pe larg, din perspectivă fotografică.

Acest demers nu ar fi fost însă posibil fără voi, publicul cititor pasionat de fotografie, cărora vă adresez pe această cale mulțumiri pentru timpul acordat parcurgerii celor scrise (și fotografiate) de mine. Și, desigur, vă invit să reveniți, numeroase alte subiecte - sper eu - de maxim interes urmând a-și găsi locul în paginile de față, în perioada următoare.

Vă urez lumină bună în cadru! 

aparate foto digitale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.