FotografieCluj.BlogSpot.RO

marți, 11 decembrie 2012

Foto Hobby Shop - un furnizor de incredere pentru pasionatii de fotografie, acum si la Cluj

În cursul serii de luni, 10 decembrie, am participat la deschiderea festivă a noului Foto Hobby Shop, de pe bd. Eroilor nr. 1, Cluj-Napoca. Situat practic la km 0 al urbei noastre, în vecinătatea Universității de Artă și Design, noul magazin se adresează atât fotografilor profesioni,ti, cât și - după cum îi sugerează și numele - pasionaților de fotografie, care doresc ceva mai mult decât ar putea găsi pe rafturile distribuitorilor uzuali de electronice.

(Nu o dată mi s-a întâmplat să constat că, în timp ce aparatele compacte sunt bine reprezentate în magazine - poate nejustificat de bine pentru capacitățile lor limitate - a găsi ceva mai mult decât modelele DSLR de început de gamă, destinate începătorilor, se poate dovedi o reală provocare.

Desigur, exista opțiunea achiziționării online, de pe site-uri precum F64 Studio, sau prin câte un procesator de filme foto, care activează și ca distribuitor local al acestora. Totuși, în acest mod fie nu puteam testa produsele decât după achitare și livrare, fie puteam, în cel mai fericit caz, testa un singur produs, cel pe care aveam să-l luăm acasă.

Și, personal, nu o dată mi s-a întâmplat ca la "pomul lăudat" F64 (care, într-adevăr, oferă unele bonus-uri tentante, precum filtre pentru obiective, sau puncte de fidelitate ce pot fi utilizate pentru reduceri suplimentare, precum și transport gratuit prin curier), să nu găsesc ceea ce aș fi dorit să achiziționez... dar să fi găsit produsele dorite la Foto Hobby Shop.

Apreciez de asemenea seriozitatea angajaților Foto Hobby Shop (București) - singurii care au știut să-mi confirme că scanner-ul de filme Epson V500 Photo vine cu licență inclusă de Photoshop Elements. De asemenea, Foto Hobby Shop au avut cel mai funcțional site cu ocazia reducerilor de Black Friday și - cel mai important lucru - au oferit suport telefonic și prin email în cursul zilei de duminică, 25 noiembrie. Astfel, mulțumită echipei Foto Hobby Shop, sunt în prezent fericitul posesor al unui Nikon D90, achiziționat la un preț fără concurență.

Păstrând tradiția prezenței în zona centrală (sediul din București al Foto Hobby Shop e situat pe str. Covaci nr. 7, în centrul istoric, la câteva zeci de metri de Hanul lui Manuc), magazinul din Cluj aduce, în premieră pentru urbea noastră, numeroase echipamente de clasă superioară și medie, ce vor putea fi studiate pe viu de pasionații de tehnică fotografică, în vederea achiziționării.

Deschiderea festivă a fost prezidată de dl. Dan Dancu, fondatorul Foto Hobby Shop, alături de care au fost prezenți angajații magazinului din București, precum și echipa noului magazin clujean - ce va fi condus de dl. Marius Rus (pe care pasionații clujeni ai domeniului îl cunosc probabil de la Atelierul de Fotografie, echipa din spatele Photomaratonului - despre care ați putut citi într-una din postările mele trecute).

Au fost prezenți de asemenea reprezentanți ai companiilor Nikon, Canon și Sony - principalele brand-uri prezente  pe piața fotografică din România. (Personal, nu pot să nu-mi exprim speranța pentru o viitoare implicare mai activă a Pentax, producătorul unor aparate excelente, dar subreprezentat pe piață, cu excepția unor comunități de fani).

Nu îmi rămâne decât să urez succes Foto Hobby Shop Cluj... și, desigur, să vă prezint fotografiile realizate la eveniment.








Un comentariu:

  1. Feriti-va de acest magazin cu angajati nesimtiti care nu stiu ce inseamna respect pt clienti

    RăspundețiȘtergere

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.